Chauffeur worden?

Nu € 1.000 subsidie op de opleiding!

Vind de vacature
die bij je past

En start direct met werken!

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan waarin menselijk contact centraal staat? Typeer jij jezelf als sociaal, stressbestendig, zelfstandig en dienstverlenend? Dan is een baan als taxichauffeur wellicht wat voor jou!

Taxiwerq heeft haar eigen vacaturebank, Taxivacatures, opgericht. Hierdoor kun je gemakkelijk vacatures bij jou in de buurt vinden en hier op solliciteren. Bekijk de diverse functies en vind de baan die bij je past!

Solliciteer gemakkelijk

Op vacatures bij jou in de buurt

Wij hebben door heel Nederland diverse functies in onder andere het leerlingen- of zorgvervoer. Doorlopend hebben wij vacatures variërend van 15 tot 40 uur per week. Ontdek de functie die bij je past op Taxivacatures.nl

Heb je geen chauffeurskaart? Geen probleem!

Dankzij mijn baan als taxichauffeur
voel ik mij
waardevol én
houd ik genoeg
tijd over voor
mijn hobby’s

Taxivacatures is een initiatief van Taxiwerq met als doel om werknemers en werkgevers in de taxibranche nog beter te verbinden. Wij zijn het beste platform om jouw carrière als taxichauffeur te starten of vervolgen. We hebben doorlopend een ruim aanbod aan vacatures waardoor er altijd een baan is die bij je past. Heb je geen chauffeurskaart? Geen probleem, met onze eigen opleiding stomen wij je klaar voor dit prachtige vak!

Word taxichauffeur en voeg waarde toe… Stap jij in?

Scroll naar boven