Pagina wordt geladen ...
vacatures

Taxiwerq - Wie zijn wij?

Taxiwerq is in augustus 2005 in het Noorden van Nederland gestart met het werven, selecteren en opleiden van potentiële taxichauffeurs. Anno 2018 is Taxiwerq gegroeid tot een team van 62 interne medewerkers en betalen wij het salaris uit van ruim 2800 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten en buschauffeurs in de taxibranche voor opdrachtgevers door heel Nederland.

taxiwerq-opdrachtgevers


Taxiwerq - hoe werken wij?

Onze dienstverlening, gericht om te ontzorgen, organiseren wij vanuit Hoogeveen. De interne organisatie van Taxiwerq bestaat uit acht afdelingen met ieder haar eigen specialisme. Dit zijn de afdelingen Relatiebeheer, Werving & Selectie, Opleiding, Binnendienst, Dossierbeheer, Salaris, Verzuim en Financiële Administratie. Iedere afdeling ziet de grote uitdaging voor zichzelf in het in kaart brengen van de wensen van onze opdrachtgevers en voornamelijk om in deze behoeften te kunnen blijven voorzien. De interne medewerkers van Taxiwerq zijn vraagbaak betreffende allerlei wet- en regelgeving en komen desgewenst ook met oplossingen voor vraagstukken rondom personeel en/of personeelsbeleid.

Kortom, Taxiwerq kan als verlengstuk worden ingezet door opdrachtgevers bij het werven, selecteren en opleiden van nieuw personeel. Tevens kunt u als opdrachtgever uw volledige interne personeelsbeleid uitbesteden of gebruik maken van één of meerdere afdelingen binnen Taxiwerq.

Wat heeft Taxiwerq u te bieden?

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.