Pagina wordt geladen ...
vacatures

Taxiwerq - Wie zijn wij?

Taxiwerq is in augustus 2005 in het Noorden van Nederland gestart met het werven, selecteren en opleiden van potentiële taxichauffeurs. Anno 2018 is Taxiwerq gegroeid tot een team van 62 medewerkers en betalen wij het salaris uit van ruim 2800 taxichauffeurs, telefonisten, centralisten en buschauffeurs in de taxibranche voor opdrachtgevers door heel Nederland. Onze dienstverlening, gericht om te ontzorgen, organiseren wij vanuit Hoogeveen.

De interne organisatie van Taxiwerq bestaat uit acht afdelingen met ieder haar eigen specialisme. Dit zijn de afdelingen Relatiebeheer, Werving & Selectie, Opleiding, Binnendienst, Dossierbeheer, Salaris, Verzuim en Financiële Administratie. Iedere afdeling ziet de grote uitdaging voor zichzelf in het in kaart brengen van de wensen van onze opdrachtgevers en voornamelijk om in deze behoeften te kunnen blijven voorzien. De interne medewerkers van Taxiwerq zijn vraagbaak betreffende allerlei wet- en regelgeving en komen desgewenst ook met oplossingen voor vraagstukken rondom personeel en/of personeelsbeleid.

taxiwerq-dienstverlening


Taxiwerq & 100% inleen

Taxiwerq Administratieve Diensten BV / Taxiwerq HRM Diensten BV / Taxiwerq AOW-werkt BV vallen onder de regels betreffende organisaties zoals omschreven in artikel 6.3 Cao Taxivervoer. Hier kunt u voor 100% personeel inhuren. Deze organisaties staan op de lijst van Sociaal Fonds Taxi. U bent dus verzekerd van controle door Sociaal Fonds bij Taxiwerq.

sociaal fonds taxi

Taxiwerq & 15% inleen

Taxiwerq Bemiddelingsbureau BV / Taxiwerq Detacheringsbureau BV verzorgen contracten volgens de NBBU en vallen onder de regels betreffende uitzendbureaus zoals omschreven in artikel 6.2 Cao Taxivervoer. Hier kunt u 15% van uw bruto loonsom aanwenden voor de inhuur van uitzendkrachten. Ondanks de flexibele NBBU contracten ontvangt de werknemer ook hier vanaf dag één Pensioenfondsvervoer en het bruto uurloon volgens CAO Taxivervoer.

Taxiwerq Opleiding & Ontwikkeling

Taxiwerq Opleiding & Ontwikkeling BV werft, selecteert en leidt kandidaten op tot taxichauffeur. Taxiwerq is rijschoolhouder en koopt de examens rechtstreeks in bij het CBR. Wij begeleiden zelf onze kandidaten en plannen met onze opleiders het theorie en praktijkexamen in. Tevens kunt u als opdrachtgever uw eigen kandidaat aandragen voor deze opleiding. Na het behalen van de verplichte bescheiden door de kandidaat kunt u de keuze maken om de chauffeur op de eigen loonlijst te nemen of via Taxiwerq het salaris uit te laten betalen.

Taxiwerq & mogelijkheden

Juist de combinatie van de mogelijkheden bij Taxiwerq en onze interne organisatie maakt ons de ideale partner voor taxibedrijven. Wie Taxiwerq is, wat wij kunnen bieden en hoe wij onze dienstverlening organiseren, wordt uiteindelijk tot uiting gebracht in een tarief. De prijs voor u als (potentiële) klant zal belangrijk voor u zijn bij het afwegen om voor Taxiwerq te kiezen. Toch willen wij u ervan overtuigen dat de meerwaarde van een samenwerking met Taxiwerq niet alleen te vinden is in onze lage tarieven, maar vooral in de hoge mate van ontzorgen waarbij u als samenwerkingspartner altijd centraal staat.

Net zoals het ontzorgen op allerlei gebieden voor onze klanten maatwerk is, zijn onze offertes dat ook. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met Taxiwerq via het contactformulier.

Contactformulier

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.