Verzuimprocedure

Ben je ziek?

Hier lees je wat wij van je verwachten en wat wij voor je doen.
Dit is de verkorte versie van het verzuimreglement dat je hebt gekregen samen met je arbeidsovereenkomst.

Je meldt je ziek als je niet kunt werken door een medische oorzaak, dus door ziekte, een ongeval of een gebrek. Een ziek kind, partner of ouder, privéproblemen of arbeidsconflicten zijn geen geldige redenen voor verzuim.

Wat moet je doen
als je ziek bent?

Wat geef je door
als je je ziek meldt?

Onze afdeling Verzuim
begeleidt je tijdens je ziekte.

We krijgen daarbij hulp van de bedrijfsartsen van Uitgedokterd. We gaan ook in gesprek met onze relatie(s) om te kijken welke werkzaamheden passend kunnen zijn in jouw situatie. We doen er alles aan om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer geheel of gedeeltelijk aan de slag kunt. Daarom verwachten we van jou dat je:

Ga je ziek uit dienst? Dan melden we je ziek bij het UWV. Het UWV is de uitvoerder van de Ziektewet en regelt de uitkeringen voor werknemers die ziek uit dienst gaan. Je blijft wel verplicht om ons informatie te blijven verstrekken.

Wij werken met
korte lijntjes

Regel het snel en gemakkelijk

We staan bekend om onze korte lijntjes. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op! Wil je een werknemer of kandidaat inschrijven? Ga dan naar ons formulier en vul alle gegevens in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven