Pagina wordt geladen ...
vacatures

Werknemers Taxiwerq

Bij het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst heb je aangegeven het bedrijfs- en verzuimreglement van Taxiwerq ontvangen en gelezen te hebben. In beide reglementen geeft Taxiwerq aan hoe wij te werk gaan, wat wij van onze werknemers verwachten en wat jij van ons mag verwachten. Hoe je bijvoorbeeld betaald verlof dient aan te vragen en hoe onze ziektebegeleiding eruit ziet, maar ook hoe jij je ziek kan melden in het weekend en op erkende feestdagen waarop Taxiwerq gesloten is middels het ziekteformulier op deze website (dit formulier is alleen in de weekenden en op feestdagen zichtbaar). Naast onze visie op hoe wij denken dat een werknemer zich dient te gedragen gelden er ook nog regels en zijn er verwachtingen van het inlenende taxibedrijf zelf. Informeer dan ook altijd bij het taxibedrijf waar je gedetacheerd bent of er eigen, interne reglementen gelden en neem hier kennis van.

Ben je bij Taxiwerq in dienst en loopt jouw chauffeurskaart af? De procedure van de verlenging van jouw chauffeurskaart en de financiële afwikkeling ervan staat ook op deze website beschreven.

Als laatste willen wij hier nog opmerken dat je jouw werkzaamheden uitvoert onder leiding en toezicht van het inlenende taxibedrijf. Vragen over onder andere roosterindeling, routes en indeling op een auto dienen gesteld te worden aan het inlenende taxibedrijf. Voor overige zaken overleg je met je werkgever: Taxiwerq. Staat het antwoord van jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen, neem dan contact met ons op.


 

  

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.