Pagina wordt geladen ...
vacatures


Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn loonstrook?

De uitbetaling van jouw salaris is afhankelijk van de afspraken tussen Taxiwerq en het taxibedrijf waarvoor je werkzaam bent. Is de afspraak met jouw taxibedrijf dat de uitbetaling per week plaatsvindt, dan ontvang je uiterlijk 1 week later op vrijdagmiddag jouw salaris en loonspecificatie. Is de afspraak met jouw taxibedrijf dat de uitbetaling per maand plaatsvindt, dan is er een vastgesteld betaalmoment in de daaropvolgende maand. Je loonspecificatie ontvang je dan ook op deze vastgestelde datum. Wil je weten wat jouw vastgestelde betaalmoment is? Neem dan contact met ons op per e-mail: salaris@taxiwerq.nl.

Waar kan ik mijn opgebouwde saldo aan vakantiegeld en vakantiedagen vinden op de loonstrook?

Zie aan linkerzijde de zwarte balk met witte letters met als titel: ‘rechten’.
A) Vakantiegeld: aan de rechterkant onder “saldo geld” is zichtbaar wat jij aan bruto vakantiegeld hebt opgebouwd. Let op(!): bij de uitbetaling van dit saldo gaat bijna de helft naar de belastingdienst. Netto houd je hier dus ongeveer de helft aan over.
B) Vakantiedagen: aan de rechterkant onder “saldo uren” is zichtbaar hoeveel vrije, doorbetaalde uren je inmiddels hebt opgebouwd. 

Ik wil een vrije dag opnemen. Hoe werkt dit?

Allereerst dien je contact op te nemen met het taxibedrijf voor wie je werkt om vrij te vragen. Zij hebben inzicht in de planning en moeten bepalen of de vrije dag opgenomen kan worden. Om deze vrije dag doorbetaald te krijgen vanuit je eigen opgebouwde vakantie uren, dien je via onze website het verlofformulier in te vullen waarop je aangeeft op welke dag of dagen (weeknummer en dag) je hoeveel uur uitbetaald wenst te krijgen. Voor het verlofformulier klik je op de onderstaande button.

Verlofformulier

Wanneer ga ik pensioen opbouwen?

De opbouw van jouw pensioen via Pensioenfonds Vervoer begint bij Taxiwerq vanaf dag één dat je gaat werken. Taxiwerq meldt jou aan bij Pensioenfonds Vervoer. 

Krijg ik ook een jaaropgave?

Medio februari van ieder jaar ontvang jij je jaaropgave.
 

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.