Onze Diensten

Nu € 1.000 subsidie op de opleiding!

Jij doet waar je
goed in bent en
wij nemen al je
HR-taken van je over

Zie ons als jouw externe HR-afdeling

“Via Taxiwerq heb ik snel en eenvoudig mijn weg tot taxichauffeur gevonden.”

Chauffeurs werken onder jouw leiding en toezicht, maar staan bij ons op de loonlijst. Dat betekent dat wij het loon doorbetalen bij verlof, ziekte en arbeidsongeschiktheid. Die risico’s zijn voor ons. En wat de administratie betreft: wij doen het allemaal voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is de uren bijhouden.

Met Taxiwerq als partner weet je zeker dat je werknemer een salaris krijgt volgens de CAO Zorgvervoer en Taxi en dat hij vakantiedagen en vakantiegeld opbouwt en pensioen bij het Pensioenfonds Vervoer.

Wij betalen de sociale premies. We zorgen voor een collectieve ongevallenverzekering. En ook de chauffeurskaarten zijn voor onze rekening.

Taxiwerq
is mensenwerk

En mensenwerk, daar zijn we goed in!

We hebben dan ook niet alleen regelmatig contact met jou, maar ook met jouw chauffeurs die bij ons op de loonlijst staan. Niet alleen als ze de opleiding doen, maar ook daarna hebben we regelmatig contact. Als ze een contract krijgen, als het salaris wordt uitbetaald, zodra de chauffeurskaart verlengd moet worden en bij ziekte. Open, eerlijk en informeel, waarbij geen vraag te gek is. Vinden wij heel normaal.

Hoe wij werken

Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit met kennis van zaken vormen de basis van onze dienstverlening.

Wij hebben onze organisatie opgesplitst in acht gespecialiseerde afdelingen. Wij richten ons op deze disciplines zodat jij kunt doen waar jij goed in bent: het organiseren, plannen en verzorgen van de vele dagelijkse taxiritten.

De acht afdelingen van Taxiwerq

Hoe je bedrijf er ook uitziet: wij zien het als een uitdaging om jou zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn je vraagbaak over wet- en regelgeving en denken graag met je mee over vragen die je hebt over je medewerkers en je personeelsbeleid.

Selectie & Opleiding

Wij leiden de kandidaten op tot volwaardige taxichauffeurs onder voorwaarden van de NRTO.

Relatiebeheer

Wij zorgen voor de juiste match tussen onze relaties en onze chauffeurs.

Dossierbeheer

Wij zorgen ervoor dat alle documenten van chauffeurs altijd up-to-date zijn.

Verzuim

Wij zijn het aanspreekpunt voor chauffeurs en bedrijven bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Dienstverlening

Wij zijn de schakel tussen samenwerkingspartners als het UWV/gemeenten en Taxiwerq.

Binnendienst

Wij zijn de specialist op het gebied van contracten & arbeidsvoorwaarden en stellen deze op.

Salaris Administratie

Wij verwerken de gewerkte uren en verzorgen de betalingen van de salarissen.

Financiële Administratie

Wij verzorgen de financiële administratie en het behoud van de NEN/SFM/NRTO en CRKBO.

Gegarandeerd goed werk

Zaken waar je je in ieder geval niet druk om hoeft te maken

Met een chauffeur bij ons op de loonlijst en werkend
onder jouw leiding en toezicht ben je ervan verzekerd dat wij:

De CAO Zorgvervoer en Taxi

Goed geregeld!

De CAO Zorgvervoer en Taxi bepaalt op welke wijze je gebruik kunt maken van onze mogelijkheden. Bij ons kun je 100% van jouw bruto loonsom aanwenden voor de inhuur van chauffeurs.

Vijf van onze werkmaatschappijen vallen volledig onder de CAO Zorgvervoer en Taxi. Deze staan geregistreerd bij en worden gecontroleerd door Sociaal Fonds Mobiliteit. Jij bent er daardoor van verzekerd dat wij de relevante wettelijke verplichtingen naleven. Jouw werknemer ontvangt vanaf dag één een arbeidscontract volgens het Burgerlijk Wetboek en Pensioenfonds Vervoer en het bruto uurloon volgens de CAO Zorgvervoer en Taxi. Volledige gelijkheid voor jouw werknemer en geen financiële risico’s voor jou.

We bieden je altijd
een scherp tarief

Fluitje van een cent

Maar wat ons echt tot jouw ideale partner maakt is onze aanpak. Met onze mix van diensten nemen we al je HR-taken over, maar jij staat altijd centraal. We zeggen niet voor niets: het is jouw taxibedrijf, het zijn jouw chauffeurs, het is onze zorg.

Taxiwerq is
rijschoolhouder

Van kandidaat tot professional

Taxiwerq is rijschoolhouder en één van de grootste opleiders in de taxibranche. We begeleiden jouw kandidaten bij alle onderdelen van de opleiding; van het papierwerk voor de aanvraag van de chauffeurskaart, naar de lessen die door onze eigen instructeurs worden gegeven, tot en met de examens die we rechtstreeks bij het CBR inkopen.

Taxivacatures

Als een chauffeur zich bij jou meldt, kun je hem wijzen op de site. Wij verzorgen het gehele selectieproces, de (mogelijke) opleiding tot taxichauffeur en houden jou op de hoogte. De opleiding en financiering hiervan regelen wij.

Is de vacature plotseling toch vervuld? Dit risico is voor ons – je bent nergens toe verplicht.

Wij werken met
korte lijntjes

Regel het snel en gemakkelijk

We staan bekend om onze korte lijntjes. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op! Wil je een werknemer of kandidaat inschrijven? Ga dan naar ons formulier en vul alle gegevens in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven