Over ons

Dé Taxipayroller
van Nederland

Met passie voor het vak!

Al sinds 2005 verbindt Taxiwerq taxibedrijven en chauffeurs.
Klein begonnen en nu één van de grootste.

Als payrollbedrijf hebben we 2.600 chauffeurs in dienst, bij taxi-bedrijven door het hele land. Nieuwe chauffeurs leiden we zelf op – ieder jaar boeken we 1.200 examens. Daarna houden we nauw contact, want Taxiwerq is mensenwerk. En de taxiondernemers voor wie we werken? Die kunnen zich volledig concentreren op hun medewerkers en op het plannen en rijden van ritten. Onze 8 afdelingen helpen ze met al hun HR-vragen.

Nu € 1.000 subsidie op de opleiding!

Onze Missie

Waar we het voor doen

Wij werken uitsluitend aan duurzame relaties waarbij wensen, verwachtingen en heldere afspraken het fundament zijn voor een plezierige samenwerking. Snel, goed en met kennis van zaken krachtige verbindingen aangaan.

Daar worden wij allemaal blij van. Anderen ervaren onze werkwijze als bijzonder, wij vinden het eigenlijk heel normaal. Dat betekent voor onze werknemers een passende werkomgeving waar zij zichzelf mogen zijn, hun kwaliteiten kunnen inzetten, zich vertrouwd en thuis zullen voelen en de waardering krijgen die zij verdienen. Dit bereiken wij door een intensieve samenwerking met onze relaties.

Onze Visie

Waar we voor staan

Wij geloven dat goed werk essentieel is voor een gezonde balans in alles wat je doet. Iedereen heeft het recht om volledig als mens te worden gezien met daarbij een respectvolle en persoonlijke behandeling.

Vanuit deze houding willen wij, opererend vanuit acht verschillende interne afdelingen, ons blijven doorontwikkelen tot een volledig HRM verlengstuk voor onze relaties. Hiermee willen wij ons onderscheiden van onze concurrenten.

Het Taxiwerq Team

Even voorstellen

Taxiwerq is dé
taxipayroller van Nederland

Wij zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen.
Payrolling werkt met Taxiwerq!

Wij werken onder andere samen met:

Wij werken met
korte lijntjes

Regel het snel en gemakkelijk

We staan bekend om onze korte lijntjes. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op! Wil je een werknemer of kandidaat inschrijven? Ga dan naar ons formulier en vul alle gegevens in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven