Voor Werknemers

Mijn Taxiwerq
roadmap

Het antwoord op jouw vragen

Persoonlijk contact is heel belangrijk voor ons. We vinden dan ook dat je ons altijd moet kunnen bereiken. Per telefoon of per e-mail.

Op deze pagina nemen we je mee langs alle afdelingen van Taxiwerq waar jij mee te maken kan krijgen en leggen we je uit wat we doen. Zodat jij altijd de juiste persoon te spreken krijgt.

Wil je ons bellen of een e-mail sturen? De contactgegevens van elke afdeling staan erbij.

Sollicitatie & Selectie

Afdeling: Selectie & Opleiding

Ben jij via één van onze relaties naar ons verwezen, dan nemen wij contact met jou op en bespreken wij de mogelijkheden.

Is het een go? Dan zorgen wij voor de opleiding, plannen de examens en regelen – samen met jou – de aanvraag van de chauffeurskaart.

Opleiding & Diploma

Afdeling: Vakbekwaamheid Taxi

Bij de afdeling Vakbekwaamheid Taxi leer je alles wat nodig is om volwaardig taxichauffeur te worden.

Van veilig rijden tot en met jezelf presenteren als een professional; wij verzorgen de praktijklessen en begeleiden je bij het praktijkexamen. En natuurlijk kun je met theoretische vragen altijd bij ons terecht.

Voorbereiding & Start

Afdeling: Relatiebeheer

Wij begeleiden jou vanaf de voorbereiding op je werkzaamheden tot en met het daadwerkelijk starten met rijden.

Ben je gestart en heb je vragen? Dan kun je bij ons terecht voor vragen over je dienstverband en het taxibedrijf waar je werkt.

Contract & Handtekening

Afdeling: Binnendienst

Wij stellen jouw contract op en nemen hem helemaal met je door.

Als er iets verandert en je contract moet aangepast worden, dan regelen wij dat en bespreken de wijzigingen met jou. Lekker aan het werk en toch nog een vraag over je contract? Geen probleem, we staan voor je klaar!

Ziekte & Re-integratie

Afdeling: Verzuim

Ons bel je als je door ziekte niet kunt werken, maar ook als je weer beter bent. Wij begeleiden jou tijdens re-integratie in eigen werk of spoor 2 en zorgen voor een afspraak met de bedrijfsarts of arbeidsdeskundige.

Documenten & Dossier

Afdeling: Dossierbeheer

Wij houden jouw persoonlijke dossier bij en zorgen dat deze altijd van A tot en met Z up-to-date is én blijft. Als er documenten ontbreken of niet voldoen aan de wettelijke eisen, dan nemen we contact met je op. Ook als bijvoorbeeld je rijbewijs of chauffeurskaart binnenkort verloopt, krijg je van ons een seintje.

Salaris & Betaling

Afdeling: Salarisadministratie

Wij verwerken je gewerkte uren en betalen je uit. Daarnaast berekenen wij jouw verlof, vergoedingen, inhoudingen en eventueel arbeidsongeschiktheids-uren. Ook als je een werkgeversverklaring nodig hebt ben je bij ons bij de juiste afdeling.

Wij werken met
korte lijntjes

Regel het snel en gemakkelijk

We staan bekend om onze korte lijntjes. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op! Wil je een werknemer of kandidaat inschrijven? Ga dan naar ons formulier en vul alle gegevens in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven